Over MeezterTom

Deze pagina wordt beheerd door Meester Tom. Hij is gek op rekenen, filmen en het bewerken van video’s en besloot daarom voor zijn leerlingen uitlegvideo’s bij lastige rekenlessen te gaan maken. Door deze video’s is het mogelijk om thuis of op school achter de computer, moeilijke rekenonderwerpen te oefenen. Je kunt zelf vooruit- of terugspoelen naar de stap in een opgave die jij lastig vindt. Daarnaast zijn er werkbladen beschikbaar. Deze kan je downloaden en printen, om ze vervolgens te maken. Door middel van de antwoordbladen op de site kan je controleren of je de opgaven goed beantwoord hebt.

De naam MeezterTom.nl is afgeleid van het gelijknamige YouTube-kanaal MeezterTom. Op dit kanaal kan je alle uitlegvideo’s ook bekijken. De website zal continu worden aangevuld als er nieuwe video’s beschikbaar zijn. Wil je een video op de site over een bepaald onderwerp? Stuur dan eenvoudig een berichtje in de vorm van een reactie.

Niet alle delen van de website zijn voor iedereen toegankelijk. De leerlingen van Meester Tom hebben een inlogcode om de afgeschermde pagina’s van de website te kunnen bekijken. Maar er blijft altijd genoeg interessants over om te bekijken!

Als je vragen of opmerkingen hebt over een video, werkblad, de site, of wat dan ook, laat het dan achter in een reactie.

Groeten,

Meester Tom
(MeezterTom)

VOLG MEEZTERTOM ONLINE: